Aicon Rešenja za upravljanje biznisom

Prva implementacija ELO u Srbiji

Konsultantski tim AICON je uspešno izveo implementaciju ELOProfessional u Toplani Kraljevo. Podršku u obezbeđenju hardverske i softverske platforme pružila je partnerska firma INFORM, Kraljevo. Stručne službe Toplane su uspešno završile obuku za koršćenje ELO DMS sistema. Uspešnoj obučenosti kadrova za rad sa ELOProfessional je doprinelo razumevanje nivoa informatičkog znanja korisnika od strane našeg konsultantskog tima, odgovarajući metod prezentacije, ELO korisnički interfejs koji je intuitivan i u velikoj meri sličan sa Windows explorerom i dr. Implementacijom ELOProfessional sistema se očekuju uštede jer se njegovom upotrebom omogućava povećana produktivnost u radu i značajno smanjuje obim upotrebe papirne dokumentacije.

Postavljeno 13.05.2008.

Stavljen u upotrebu sistem za trezor ministarstva finansija

Pušten je projekat FMIS u Ministarstvu Finansija Republike Srbije. Projekat je započet februara 2006. godine i tokom tog perioda AICON je, kao podugovarač firme Hewlet Packard, uveo SAP u Upravu za Trezor. Kao centralni deo sistema uvedena je SAP-ova glavna knjiga, u koju se slivaju podaci iz sistema upravljanja dugom, izvršenja budžeta kao i iz SAP-ovog podmodula za osnovna sredstva.

Postavljeno 19.04.2008.

AICON i Energosoft sarađuju na projektu SAP

Naša saradnja sa novosadskom firmom Energosoft proširena je projektom uvođenja SAP u firmi MONUS, koja je deo poslovnog sistema INVEJ.

Postavljeno 27.04.2009.

ELO Seminar

Od 31.10 - 3.11. 2007. god., u hotelu Omorika na Tari, AICON je uz saradnju sa firmom ELO Digital Office uspešno organizovao seminar “Upravljanje elektronskom dokumentacijom”. Skupu je prisustvovalo više od 50 učesnika iz 32 firme iz Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Glavne teme koje su bile prikazane:
* Elektronska arhiva (formiranje, skeniranje, skladištenje, mediji..)
* Pretraživanje arhiviranih objekata (indeksiranje, Full Text)
* Povezivanje poslovnih procesa u radni tok (Workflow)
* Povezivanje ELO sa CAD sistemima
* Povezivanje ELO sa ERP sistemima
* Primena Bar Code tehnologije u savremenim kompanijama

Postavljeno 31.10.2007.

Izvršena je lokalizacija ELO softverskih paketa

Softverski paketi ELO su lokalizovani. To podrazumeva da je ELO Softver potpuno preveden na Srpski jezik. Pored intuitivnog i prijatnog interfejsa sve tekstualne odrednice koje se pojavljuju nedvosmisleno upućuju na sledeći korak odnosno skup radnji koje je potrebno preduzeti. Ovim smo omogućili lako razumevanje i rad osoblju koje nedovoljno poznaje engleski jezik.

Postavljeno 14.09.2007.